Colectă cu folos

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Timotei Arhiepiscop al Aradului, Sectorul Social Filantropic a inițiat în luna februarie a acestui an o colectă în vederea întrajutorării frățești preotului Daniel Nicolae Ungur de la Parohia Păuliș – Protopopiatul Lipova, în vârstă de 36 de ani. Părintele a fost supus unei intervenții chirurgicale la rinichi în Spitalul Județean din Timișoara în urma căreia starea de sănătate s-a agravat. A fost necesar transportul de urgență la o clinică de specialitate din Viena, unde au urmat intervențiile chirurgicale necesare. Cheltuielile legate de transport, intervenție, spitalizare și tratament s-au ridicat la 43 000 euro.
Din colecta desfășurată în cadrul parohiilor Arhiepiscopiei Aradului, s-au strâns 137 055 lei și 450 euro (echivalentul a 30 000 euro), bani care au fost fie virați în contul bancar deschis pe numele părintelui, fie predați familiei.
Mulțumim Bunului Dumnezeu pentru ajutorul dat părintelui în această perioadă și tuturor preoților și bunilor credincioși care au contribuit financiar la această colectă.

Sectorul Social Filantropic și Misionar al Arhiepiscopiei Aradului