Concurs biblic pentru nevăzători „Eu sunt Lumina lumii”

În ajunul praznicului Buneivestiri, vineri 24 martie 2016, la sediul Asociației Nevăzătorilor din Arad s-a desfășurat cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Timotei Arhiepiscop al Aradului, concursul biblic „Eu sunt Lumina lumii” – un program social coordonat de Sectorul Social Filantropic și Misionar al eparhiei. La concurs au participat cu foarte multă bucurie mai mulți membrii ortodocși ai asociației, dar și de alte confesiuni creștine. În cadrul concursului, fiecare participant a răspuns la 10 întrebări cu tematică biblică și bisericească. Atmosfera duhovnicească a fost înfrumusețată de pricesnele interpretate de un grup vocal format din elevi ai Seminarului Teologic Ortodox din Arad, care sunt și voluntari constanți la activitățile desfășurate cu această asociație.

La finalul concursului, toți participanții au primit câte o diplomă de participare și mai multe daruri constând în articole religioase și bani.
„Concursul ne-a oferit prilejul de a ne cunoaște mai bine, de a ne îmbogăți cunoștințele religioase, de a înțelege mai bine Biblia, de a ne lumina sufletul cu rugăciunea dar și cu înțelepciunea izvorâtă din cuvântul Scripturii” a declarat părintele consilier Gabriel Mariș.

Sectorul Social Filantropic și Misionar al Arhiepiscopiei Aradului

image

image