Elevii din Bocsig participanți la olimpiada de Religie au fost premiați

Miercuri, 25 mai, în Biserica ”Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din Parohia Ortodoxă Bocsig, Protopopiatul Ineu, a avut loc premierea elevilor participanți la Olimpiada de Religie Ortodoxă de la Școala Gimnazială ”Vasile Pop„ din Bocsig.
Și în acest an școlar elevi ai Școlii Gimnaziale ”Vasile Pop” Bocsig au ales să participe, așa cum fac an de an, la Olimpiada de Religie Ortodoxă, sub îndrumarea d-nei profesoare de religie Bun Claudia. Așa cum se întâmplă de câțiva ani consecutiv, în anul acesta școlar numărul participanților la olimpiada de religie a crescut la 17 elevi, oglindindu-se clar și prin aceasta dragostea copiilor față de Hristos, față de învățăturile Bisericii, față de ora de religie. Dintre cei 17 participanți la faza locală, patru s-au calificat pentru faza județeană, desfășurată la Seminarul Teologic Ortodox Arad, iar doi dintre cei calificați, Horga Melisa din clasa a VI-a și Covaciu Sebastian din clasa V-a au obținut Mențiuni.
Tocmai pentru că elevii participă an de an într-un număr așa de frumos la Olimpiada de Religie Ortodoxă dar și la alte concursuri desfășurate atât în cadrul școlii cât și la cele organizate de către alte școli din țară, d-na profesoară de religie împreună cu preotul paroh Oneț Bogdan au premiat pe acești copii, răsplătindu-i pentru dragostea și jertfa lor. Toți elevii au primit, din partea parohiei Bocsig și a doamnei profesoare, diplome de participare și premii constând în icoane, cărți religioase, reviste religioase pentru copii și calendare ortodoxe.

Prof. Bun Claudia

image

image

image