CERC PASTORAL-MISIONAR ÎN PAROHIA CĂLUGĂRENI

Miercuri, 29 iunie 2016, ziua de prăznuire a Sfinților Apostoli Petru și Pavel, cu ocazia sărbătoririi hramului bisericii Parohiei Călugăreni, Protopopiatul Arad, a avut loc întrunirea Cercului pastoral-misionar Nr. 5 Vinga, coordonat de părintele Horia Ştefan de la Parohia Secusigiu.

Întâlnirea a debutat cu slujba Vecerniei, săvârșită de un sobor de preoți, în frunte cu Înaltpreacuviosul Părinte dr. Iustin Popovici, consilier cultural al Arhiepiscopiei Aradului. La sfârșitul slujbei, Părintele consilier a ținut un cuvânt de învățătură despre viața și activitatea Sfinților Apostoli Petru și Pavel.

La final părintele paroh Florin Păiușan, a mulțumit Bunului Dumnezeu pentru toate binefacerile primite, Părintelui consilier petru cuvântul frumos de învățătură, preoților din Cercului pastoral-misionar Nr. 5 Vinga, precum și credincioșilor prezenți la slujbă. În cadrul dezbaterilor părintele Marius Mateiu a susţinut referatul ,,Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel, ocrotitori ai parohiei”. Seara s-a încheiat cu o agapă frățească.

Preot Bogdan-Ioan Tod

IMG_7127

IMG_7138