CERC PASTORAL-MISIONAR ÎN PAROHIA REVETIȘ

​Duminică, 4 septembrie 2016, în prima duminică din noul an bisericesc, Parohia Revetiș din Protopopiatul Sebiș a găzduit întâlnirea Cercului pastoral-misionar numărul 2 Buteni, coordonat, din încredințarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Timotei, de către Preacucernicul Părinte Marian Ciucur.
​De la ora 17, în biserica parohiei, cu hramul Adormirea Maicii Domnului, s-a săvârșit Taina Sfântului Maslu. Din sobor au făcut parte Părintele Ciucur Marian din Buteni, Părintele Stan Gheorghe din Cuied, Părintele Birău Alexa din Chisindia, Părintele Coșeri Vasile din Paulian, Părintele Dragoș Teodor-Terentie din Cărand, Părintele Bej Florin din Crocna, Părintele Pavel Daniel din Joia Mare, Părintele Popa Gheorghe Cristian, parohul locului și Părintele diacon Coșeri Bogdan. De asemenea, la slujbă a luat parte și Maica Stareță Haritina Cârdei de la Schitul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, Roșia.
​Cuvântul de învățătură a fost rostit de către Părintele Coșeri Vasile, care a făcut referire la pilda datornicului nemilostiv din Evanghelia zilei, arătând importanța iertării semenilor, lucru pe care îl făgăduim neîncetat, de fiecare dată când rostim rugăciunea Tatăl nostru.
​Seara s-a încheiat cu o agapă frățească în minunatul foișor al casei parohiale.
​Următoare întrunire a cercului pastoral-misionar va avea loc la Chisindia, pe 25 septembrie.

Pr. Daniel Pavel

image

image