,,Masa bucuriei„ în Parohia Ciuntești

Duminică 2 octombrie 2016, cu binecuvântarea și purtarea de grijă a ÎnaltPreasfințitului Părinte Dr. Timotei Seviciu, Arhiepiscop al Aradului, s-a derulat proiectul național „Masa Bucuriei” în Parohia Ciunteşti cu filia Vălani, Protopopiatul Ineu.

În cadrul acestui proiect social-filantropic derulat de către  Patriarhia Română și Selgros Cash & Carry, la nivelul fiecărei eparhii, parohiile mici beneficiază de produse alimentare spre a fi distribuite persoanelor și familiilor nevoiașe.
Astfel, familiile au beneficiat de pachete cu alimente, iar copiii au primit dulciuri, fiind împărțite de către preotul paroh imediat după săvârșirea Sfintei Liturghii.
După îndemnul Sfântului Isaac Sirul : „de ai ceva mai mult decât ce este de trebuință zilei, împarte săracilor, și apoi  vino și adu cu îndrăzneală rugăciunile tale”, reamintim importanța milosteniei ca și virtute în viața unui bun creștin și lucrarea misionară a Bisericii, și ca o cale de dobândire a mântuirii pe care cu multă pocăință, smerenie și răbdare suntem chemați să o dobândim.

A transmis, Părintele Sorin Streulea

20161002_115510

20161002_121910

20161002_163307