Acţiune caritabilă a militarilor arădeni și prețuirea veteranilor de război

Ca în fiecare an militarii din Cetatea Aradului nu au rămas insensibili la nevoile semenilor lor aflaţi într-o situaţie mai grea şi au demarat o acţiune de strângere de produse alimentare şi haine pe care le-au dăruit persoanelor nevoiaşe.

Cu bucurie am putut observa că în fiecare an numărul celor care au beneficiat de aceste mici daruri a crescut simţitor ceea ce arată sufletul mare pe care militarii îl au atunci când vine vorba de dragostea şi grija pentru semenii aflaţi la nevoie.

În acest sens, în ajun de Crăciun, la iniţiativa preotului militar, un grup de militari s-au deplasat pe valea Mureşului în mai multe localităţi încercând şi reuşind să identifice familii cu reale probleme cărora le-au făcut sărbătorile mai fericite.

În acelaşi spirit de solidariditate umană a fost vizitat şi un veteran de război din oraşul Arad, care a fost colindat şi ca semn de înaltă preţuire i s-a înmânat o diplomă de excelenţă.

Cu speranţa că Hristos se va naşte în ieslea curată a sufletelor fiecăruia dintre noi, militarii arădeni doresc sărbători fericite tuturor oamenilor de bine.

Batalionul 191 Infanterie „Colonel RADU GOLESCU”

dsc_0442

dsc_0446

dsc_0448

dsc_0470