Festival de colinde în Vinga

Luni ,26 decembrie 2016, cu binecuvântarea IPS Arhiepiscop Timotei, la ceas de seară, după săvârșirea slujbei Vecerniei cu litie de către preotul paroh Răzvan Sas de la Biserica Ortodoxă din Vinga a fost gazda celei de a treia ediții a Festivalului de colinde ,,Iată ,vin colindătorii!”. Festivalul a fost deschis de către copiii parohiei, cu un recital de colinde, care au fost răsplătiți la final cu cadouri oferite parohiei de Asociația Cetatea Voluntarilor.
Concertul a fost continuat mai apoi de corala Armonia, dirijată de Nicolae Romescu jr.
Invitații de onoare care au ales să fie alături de noi la această ediție au fost membrii Corului mixt al Facultății de Teologie din Arad dirijat de prof. conf. dr. Mircea Buta care prin frumusețea colindelelor au vestit marea taină a întrupării Fiului lui Dumnezeu.
La finalul concertului domnul primar Ioan Negrei a oferit o Diplomă de onoare, d-lui prof. Mircea Buta menționând că ,,pentru noi și parohia noastră este o onoare sa vă avem în mijlocul nostru”.
La finalul concertului, preotul paroh a mulțumit invitaților, credincioșilor parohiei, promițându-le totodată că la anul vor poposi în această parohie și alte coruri de renume din Eparhia Aradului . Seara s-a încheiat cu o agapă oferită de credincioșii parohiei noastre.

image

image

image

image