Pregătiri de Crăciun în Parohia Aradul Nou

Apropiatul praznic al Nașterii Domnului a fost cinstit și la Parohia Ortodoxă Română „Sf. M.Mc. Gheorghe” din Aradul Nou.

După oficierea Sfintei Liturghii, Duminică 18 decembrie 2016, credincioșii prezenți au avut bucuria de a avea în mijlocul lor grupul vocal din cadrul centrului cultural „Banat Ja” de pe lângă Liceul German din Aradul Nou.

Conduși de dl. prof. Lucian Trif, elevii au interpretat colinde de Crăciun în limba germană, engleză și română.

Au fost prezenți cu acest prilej, pe lângă enoriașii parohiei, d-na Simona Aldehald – președinta Centrului cultural, cadre didactice și părinți ai copiilor de etnie germană și română.

Programul se desfășoară anual în cadrul parteneriatului dintre parohia „Sf. Gheorghe” Aradul Nou și Liceul German.

La sfârșitul concertului, tinerii din grupul vocal au primit din partea parohiei, pe lângă mulțumiri și felicitări, pachete cu dulciuri.

Tot în aceeași zi, după slujba Vecerniei, biserica parohială „Sf. M. Mc. Gheorghe” a găzduit concertul de colinde anual dedicat Nașterii Domnului, prezentat de corala bisericii sub bagheta d-lui prof. Marius Lăscoiu.

În săptămâna care s-a încheiat, prin purtarea de grijă a membrilor Consiliului Parohial, a Comitetului Parohial, a sponsorilor și enoriașilor parohiei, s-au oferit pachete cu alimente, dulciuri și haine unui număr de 40 de familii nevoiașe și cu mulți copii, iar în această perioadă și în ziua praznicului Nașterii Domnului cu ocazia concertului de colinde a corului grupului de copii din parohie, se vor oferi pachete cu dulciuri tuturor copiilor prezenți, aproximativ 200 de pachete cu dulciuri.

Pr. Paroh Teodor FAUR

20161218_122153