CERC PASTORAL-MISIONAR PAROHIA MUNAR

În ziua de Buna Vestire, 25 martie, Parohia Munar din Protopopiatul Arad, a găzduit întrunirea preoţilor din Cercul pastoral-misionar nr. 5 Vinga, coordonați, din încredințarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Timotei al Aradului, de către Preacucernicul Părinte Horia Ştefan de la Parohia Secusigiu.
Întrunirea a debutat la ora 17, în biserica parohială, prin oficierea slujbei Vecerniei, de preoţii Cercului pastoral-misionar nr. 5 Vinga. După terminarea slujbei Vecerniei, coordonatorul Cercului pastoral-misionar, Preacucernicul Părinte Horia Ștefan, a rostit un frumos cuvânt de învățătură pe baza citirilor scripturistice ale Praznicului Bunei Vestiri, făcând o prezentare amănunțită a semnificației Praznicului, subliniid de asemenea și faptul că Fecioara Maria este ,,Theotokos” adică ,,Născătoare de Dumnezeu”, Maica Lui Iisus Hristos, Fiul și Cuvântul Lui Dumnezeu pe Care L-a zămislit prin puterea („umbrirea”) Sfântului Duh.
La final Părintele paroh Ioan Marius Mateiu, a mulțumit preoților și tuturor credincioşilor pentru participare şi împreuna-rugăciune în această seară binecuvântată.
Seara s-a încheiat cu o agapă frăţească.
Pr. Bogdan-Ioan Tod
Parohia Bodrogu-Nou

image

image