Tabără social-educativă pentru tinerii din Bocsig

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului, în perioada 10-13 iulie 2017, Parohia Ortodoxă Română Bocsig având ca parteneri Centrul Cultural Județean Arad și Primăria Bocsig, a organziat prin pr. paroh Bogdan Oneț o tabără social-educativă în Stațiunea Moneasa din jud. Arad.
Această tabără a fost un dar binemeritat pentru 25 de tineri din parohie ce în mod constant se implică și participă la activitățile catehetice ale parohiei dar și la alte activități cultural-artistice din localitate, majoritatea copiilor fiind și membri ai Ansamblului de dansuri „Țărinuța” din Bocsig, ansamblu înființat de pr. Bogdan în decembrie 2015 și coordonat până în prezent de instructorii-coregrafi Faur Marinel și Pop Valentina, prezenți și ei alături de copii în tabără.
Dintre activităţile desfășurate în tabăra amintim: drumeţiile, vizitarea diferitelor obiective turistice din zonă, participare la cateheze și la activități cultural-artistice; toate acestea având ca scop promovarea valorilor sociale, morale şi creştine în rândul tinerilor.

Pr. Bogdan Oneț

image

image

image