Cerc pastoral-misionar în Parohia Vasile Goldiș

Pentru al treilea an consecutiv, credinciosii Parohiei Vasile Goldiș s-au bucurat sa gazduiasca intalnirea Cercului Misionar Pastoral Beliu. Aceasta seara duhovniceasca a avut loc duminica, 27.08.2017 in Biserica cu hramul Pogorârea Sfânului Duh din satul Vasile Goldiș.
​Intalnirea a debutat la ora 17.00 prin savarsirea Tainei Sfântului Maslu, între preoții slujitori aflându-se și preotul Ioan Huțiu coordonatorul cercului pastoral. Credincioșii aflați într-un număr mare au înălțat rugaciuni pentru sănătatea sufletească și trupească împreună 333 Emanuel, dimpreuna cu ceilalti cantareti ai parohiei. De asemenea, in mijlocul credinciosilor s-au aflat si alte oficialitati locale.
​După săvârșirea Tainei Sfântului Maslu pretotul Ioan Huțiu a adresat un cuvânt de mulțumire tuturor credincioșilor precum și preoților pentru împreună-rugare și împreună-slujire, după care l-a invitat pe părintele Trip Razvan-Constantin din parohia Bocsig cartier spre a rosti un cuvânt de învățătură. Tema principală a cuvântului a fost “Teologia Icoanei”
​În încheiere preotul paroh George-Florin Culda a adus mulțumiri lui Dumnezeu pentru acesta întâlnire duhovnicească, precum și credincioșilor și preoților pentru participare. Seara s-a incheiat cu o agapa frateasca organizata prin stradania credinsiosilor parohiei in colaborare cu autoritatile locale.
​Pr. Culda George Florin

image