Școala Gimnazială ,,Buna Vestire”, loc. Grădinari, Jud. Olt

Școala Gimnazială ”Buna Vestire” din localitatea Grădinari, județul Olt, aflată în cadrul Așezământului -mănăstire Buna-Vestire, sub patronajul Mitropoliei Olteniei, face înscrieri pentru clasa a V a pentru fete sărace din toată țara.

Școlarizarea se face în regim de internat (în vacanțe pot merge la familie), Biserica Ortodoxă asigură cazare, cheltuieli de școlarizare, masă etc.

Viitoarele eleve trebuie să fie apte pentru intrare în colectivitate (sănătoase fizic și psihic), provenite din familii defavorizate/monoparentale/numeroase.

Dacă în localitatea dumneavoastră este vreo familie ce nu își permite susținerea fiicei/fiicelor pentru școlarizarea la nivel gimnazial (cu perspectivă pentru cel liceal), se poate adresa conducerii școlii (Director Costea Anisoara, email: director@scoala-bunavestire.ro şi administrator Pr. Roman Costea, email: contact@scoala-bunavestire.ro, telefon : 0757.600.936 sau 0735010965)

Programul școlii este de 5 ore, apoi pauză pentru masă și studiu după amiaza.Se asigură studiul limbilor străine (engleză, franceză, germană), cursuri de bucătărie, croitorie și infirmerie, pictură, broderie, ceramică.

Baza materială a școlii este de ultimă generație.
Școala este acreditată de Ministerul Educației, fiind o școală de stat ce implementează program de sprijin al fetelor sărace din toată țara ce iși doresc să învețe și nu pot fi susținute de familie.

Atasez si niste link-uri pentru informații suplimentare
(http://ziarullumina.ro/coala-de-fete-buna-vestire-din-gradinari-sub-tutela-arhiepiscopiei-craiovei-85121.html, http://adevarul.ro/educatie/scoala/despre-filantropia-bisericii-Scoala-gimnazialapentru-fete-sarace-buna-vestire-gradinari-judolt-1_55e5b955f5eaafab2c25143b/index.html).

Vă rog să distribuți, poate ajunge la persoane ce au nevoie de aceste facilități!