Maica Domnului și corul de copii „Sfințișorii” Aradul Nou

Praznicul Nașterii Maicii Domnului a presărat alese bucurii duhovnicești în rândul copiilor din Parohia Ortodoxă Aradul Nou. La ora Vecerniei copiii din Corul „Sfințișorii” al parohiei au plecat în procesiune religioasă cu icoana Maicii Domnului din fața bisericii până la o familie de buni creștini iubitori de copii, unde au fost invitați la masă. Prin glasurile lor frumoase, copiii au adus bucurie în sufletele gazdelor prin buchetul de pricesne oferit Maicii Domnului și bineînțeles prin frumoasele lor zâmbete. Corul de copii condus de părintele consilier Gabriel Mariș preotul slujitor la această parohie, a interpretat 10 pricesne închinate Maicii Domnului. Cu acest prilej familia a aniversat și un frumos număr de ani de căsnicie împărtășind bucuria prin tortul oferit copiilor.

La eveniment au participat și Preacuviosul părinte Iustin Popovici – consilier cultural al Arhiepiscopiei Aradului și părintele Teodor Faur – preotul paroh al Parohiei.

O activitate socială deosebită a fost oferirea a 20 de ghiozdane complet echipate copiilor deosebiți care fac parte din aceast cor, acum la început de an școlar. Întreaga activitate a copiilor din această zi a fost organizată de Asociația Ortodoxă „Sf. Mare Mc. Gheorghe” Aradul Nou prin purtarea de grijă a binefăcătorilor.

DSC_0021

DSC_0057

image

image