Slujire arhierească în Parohia Arad-Grădiște II

În Duminica dinaintea Nașterii Domnului, Preasfințitul Părinte Emilian Crișanul, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Aradului, a săvârșit Sfânta Liturghie în biserica cu hramul ,,Intrarea Domnului în Ierusalim” a parohiei Arad-Grădiște II, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi. Din sobor au făcut parte Părintele Paroh Viorel Roja, Preotul Florin Borca de la Parohia Șepreuș, Arhid. Gheorghe Lehaci  și   Diac. Mircea Proteasa. La sfânta slujbă au participat oficialități locale, în frunte cu Domnul Gheorghe Falcă, Primarul Municipiului Arad și Domnul Sergiu Bîlcea, Vicepreședintele Consiliului Județean Arad și credincioșii parohiei în număr foarte mare.
La momentul rânduit, Ierarhul a adresat un cuvânt de învățătură cu privire la Evanghelia Duminicii referitoare la Genealogia Mântuitorului. După aceasta a transmis cele de cuviință în prag de sărbătoare, atât din partea Preasfinției Sale cât și a Chiriarhului locului, a Inaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Timotei.

Răspunsurile liturgice au fost date de Corala ,,Bunavestire” a Parohiei Șepreuș.
La final, părintele paroh Viorel Roja a mulţumit Ierarhului, preoţilor şi diaconilor, oficialităţilor prezente precum şi tuturor credincioşilor prezenți la Sfânta Liturghie.

Protos. Iustin Popovici

image

image

image

image