Parohia Ortodoxă Caporal-Alexa în haine de sărbătoare

Sub aripile protectoare ale Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril, în Parohia Ortodoxă Caporal Alexa a poposit Preasfințitul Episcop-Vicar Emilian Crișanul, fiind primit cu mare căldură de către credincioși și de către copiii parohiei care l-au așteptat cu mare bucurie și cu flori, îmbrăcați în costume naționale. S-a oficiat Liturghia Arhierească, împreună cu un sobor de preoți și diaconi. Din sobor au făcut parte: Pr. Liviu-Ion Pamfiloiu preot paroh, Pr. Cornel Ilica de la Parohia Belotinț și Pr. Vand Ioan de la Parohia Comlăuș, alăturându-se și Pr. Sandu-Vlad Sergiu de la Parohia Firiteaz, alături de arhidiaconii: Mircea Proteasa și Gheorghe Lehaci.În cuvântul de învățătură Preasfințitul Părinte Emilian a subliniat grija pe care trebuie să o purtăm unii fată de alții, făcând referire la Evanghelia zilei de astăzi și a îndemnat credincioșii la fapte bune.

La sfârșitul slujbei corul de copii „Îngerașii” i-au oferit Preasfinției Sale un buchet de cântece, pe această cale mulțumindu-le și binecuvântându-i.

Părintele paroh i-a mulțumit pentru că a răspuns afirmativ la invitația făcută, iar în semn de mulțumire fiica părintelui i-a oferit Preasfinției Sale un buchet de flori.

S-a continuat cu parastasul pentru toți înaintașii parohiei și s-a înconjurat Biserica după tradiție.
La eveniment a participat și Președintele CJ Arad, domnul Iustin Cionca și primarul Orașului Sântana, domnul Daniel Tomuța.
Evenimentul s-a încheiat cu o agapă.

Motoarcă Robert-Gelu

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image