Daruri pentru copiii Casei de tip Familial Sf. Elisabeta  de la Mocrea

Arhiepiscopia Aradului a dăruit daruri copiilor de la Compartimentul Casei de tip Familial Sf. Elisabeta de la Mocrea. Bucuria copiilor a fost nespusă, întâlnirea lor cu vizitatorii a fost spontană, caldă, plină de comuniune. Primirea făcută vizitatorilor de către copii a fost mai mult decât familială, oferindu-le mulțumiri nenumărate.

Majoritatea copiilor nu au așteptat plecarea musafirilor, că au și deschis pungile cu daruri, arătându-și astfel unii altora bucuria pentru dobândirea unui dar de sfântul Crăciun.

Această nouă acțiune social-filantropică în pragul Nașterii Domnului adresată beneficiarilor DGASPC Arad a fost un bun prilej de a demonstra celor aflați într-o situație de reală dificultate, că nu sunt uitați și că împreună, Arhiepiscopia Aradului, prin binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Timotei, și DGASPC Arad (prin colaborarea Domnului Sorin Roșca, inspector DGASPC – Arad și prin implicarea doamnei Igaș Rodica, coordonator compartiment Mocrea) își dau mâna pentru a împărtășii daruri copiilor. După exemplul „bunului samaritean” ne îngrijim de persoanele care sunt în situații dificile, oferindu-le sprijinul unei solidarități concrete.

2