CERC PASTORAL-MISIONAR ÎN PAROHIA ȚĂRMURE

În Duminica a 4-a după Paști, a Slăbănogului de la Vitezda, la data de 19 martie 2019, Preoții din cadrul Cercului Pastoral-Misionar Hălmagiu, coordonat din încredințarea Înalt Preasfințitului Părinte Arhiepiscop Timotei Seviciu, Arhiepiscopul Aradului, de către Prea Cucernicul Părinte Bacoș Cristian-Mihăiță, Preot Paroh chiar la Parohia Hălmagiu s-au întrunit în Parohia Ortodoxă Țărmure.

 În cadrul acestei întruniri, la început s-a săvârșit Taina Sfântului Maslu în biserica acestei parohii, la care au participat foarte mulți credincioși, avându-l invitat de onoare pe PC Părinte Birău Alexa..

Din soborul pentru această Sfântă Taină a făcut parte: Prea Onoratul Părinte Coordonator al Cercului Pastoral-Misionar Hălmagiu, Pr. Bacoș Cristian de la Hălmagiu, PC Pr. Invitat special, Birău Alexa de la Chisindia, PC Pr. Paroh Roman Cosmin de la Țărmure, PC Pr. Zadic Andrei de la Brusturi, PC Pr. Horga Marius de la Budești, PC Pr. Bulea Mihai de la Bănești, PC Pr. Păiușan Simion de la Pleșcuța, PC Pr. Dan Dănuț de la Avram Iancu, și PC Pr. Briciu Ciprian de la Hălmăgel .

La finalul acestei slujbe a fost rostit un minunat cuvânt de învățătură de către PC Părinte Invitat special Birău Alexa în care a făcut legătura dintre Taina Sfântului Maslu și Vindecarea Slabănogului, dezbatând ideea principală: „Boala sau neputința cea mai mare este singurătatea”.

La terminarea acestor momente, Părintele Paroh, Roman Cosmin a mulțumit tuturor pentru prezență și a invitat la agapa frățească pe care împreună cu enoriașii săi a pregătit-o.

Pr. Zadic Andrei de la Parohia Brusturi

20190519_165427