CERC PASTORAL MISIONAR  ÎN PAROHIA CONOP

În Duminica a XXIV după Rusalii, 27 octombrie 2019, cu ajutorul lui Dumnezeu și prin purtarea de grijă a ,, Sfântului Mare Mucenic Dimitrie- Izvorâtorul de Mir”- ocrotitorul Bisericii Ortodoxe Conop, a avut loc în Parohia Conop întrunirea Cercului pastoral-misionar Radna, coordonați fiind, din încredințarea Înalt Preasfințitului TIMOTEI, de către Prea Cucernicul Pr. Daniel Ungur, preot paroh la Parohia Păuliș.

Membrii cercului  s-au reunit  de la ora 16:00 în biserica parohială săvârșind Taina Sfântului Maslu de obște. Din sobor au făcut parte :Pr. Dumitru Popa de la Parohia Neudorf, Pr. Stelian Traian Covăsânțan de la Parohia Cladova, Pr. Gheorghe Cora de la Parohia Milova, Pr. Mihai Pădureanu de la Parohia Barațca, Pr. Cosmin Corâci de la Parohia Odvoș, Pr. Florin Florea de la Parohia Groșii Noi, Pr. Cosmin Iordăchescu de la Parohia Nicolae Bălcescu, Pr. Ioan Bachiș de la Parohia Baia și Slatina, Pr. Dan Lulaș de la Parohia Căpruța, Pr. paroh Viorel Iute.

În încheierea slujbei Sfântului Maslu  părintele Pr. Stelian Covăsânțan de la Parohia Cladova,  care a susținut un frumos cuvânt de învățătură cu titlul Viața  Sfântului Mare Mucenic Dimitrie – Izvorâtorul de mir.

La final, Părintele paroh Viorel Iute, a mulțumit atât preoților împreună slujitori, preotului care a susținut cuvântul de învățătură, credincioșilor care prin prezența lor au înfrumusețat Biserica cât și oficialităților prezente, manifestările încheindu-se cu o agapă frățească.

Pr. Paroh Viorel Iute