,,Din suflet, pentru suflet” – Membrii A.S.C.O.R Arad au participat la o acțiune caritabilă

Duminică, 15 decembrie 2019, membrii ASCOR Arad au participat la o activitate caritabilă care a avut loc la ,,Kumaras Social Events”. Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului, tinerii din ASCOR i-au colindat pe cei prezenți la acțiunea caritabilă, organizată cu scopul strângerii de fonduri pentru sprijinirea Elenei, o fetiță minunată din Arad, ce s-a născut la 28 de săptămâni, cu o greutate de 1100 de grame și o infecție bacteriană. Fetița este diagnosticată cu tetrapareză spastică, iar în data de 19 decembrie este programată la cea de-a 5-a operație, în Franța. ,,Bună seara, gazdă aleasă!“ , ,,Vin colindătorii!”, ,,Sculați, gazde!”, ,,Deschide, nană ușile!” sunt doar câteva dintre colindele care au răsunat din glasurile line ale colindătorilor ascoriști, aducând pace și isihie în sufletele participanților.

Denis Roșu-Drăgan, membru ASCOR și student la Facultatea de Teologie Ortodoxă ,,Ilarion V. Felea” din Arad a interpretat colindul ,,Aseară pe-nserate“, iar Maria Brădean, elevă și membră ASCOR a interpretat colindul ,,Din an în an”.

La final, toți participanții au avut ocazia de a licita sau a achiziționa diverse obiecte, banii strânși fiind direcționați pentru sprijinirea Elenei.

Gal Vanessa-Rebeca, membru A.S.C.O.R Arad