Maslu în filia Iacobini, Parohia  Secaș 

Duminică, 15 Decembrie, s-a săvârșit Taina Sfântului Maslu în filia Iacobini, Parohia Secaș, Protopopiatul Sebiș, de către un sobor de preoți. Din sobor au făcut parte: Pr. Vesa Ioan, Parohia Iosășel, fiu al satului Iacobini; Pr. Sălăvăstru Ciprian, Parohia Moțiori; Pr. Radu Constantinescu biserica spitalului Ineu; Pr. Heler Cătălin, Parohia Prăjești; Pr. Teodor Zbârcea, Parohia Mădrigești și Pr. paroh Tulcan Ghita-Dănuț.

La finalul slujbei, părintele Radu Constantinescu a rostit un frumos cuvânt de învățătură, în care a subliniat importanța spovedaniei înainte de a participa la Taina Sfântului Maslu. Părintele Radu a arătat importanța Tainei Spovedaniei și datorită perioadei în care ne aflăm, Postul Nasterii Domnului. I-a îndemnat pe credincioși să-și mărturisească păcatele, cu căință, curățind ieslea sufletului, unde Hristos se va naște, nu peste multe zile.

Preotul paroh a mulțumit părinților pentru că au dat curs invitației și credincioșilor pentru participare. Seara s-a încheiat cu un scurt concert de colinde susținut de corul filiei și o agapă frățească. 

Pr. paroh-Tulcan Ghita-Dănuț