Tabără social-educativă pentru tinerii din Parohia Mândruloc

În perioada 17-20 ianuarie 2020, Parohia Ortodoxă Română Mândruloc, a organizat prin preotul paroh Bogdan Oneț o tabără social-educativă în localitatea Negreni, din jud. Cluj.

Această tabără a fost un dar binemeritat pentru 40 de tineri şi copilaşi din parohie care în mod constant se implică și participă la activitățile catehetice ale parohiei dar și la alte activități cultural-artistice din localitate. Dintre activităţile desfășurate în tabăra amintim: drumeţiile, vizitarea diferitelor obiective turistice din zonă, participare la cateheze și la activități cultural-artistice, toate acestea având ca scop promovarea valorilor sociale, morale şi creştine în rândul tinerilor.

Această ieşire a fost organizată cu sprijinul credincioşilor şi acordul consiliului parohial venit ca răspuns la îndemnul preotului paroh de a fi mai aproape de tinerii, copiii şi părinţii parohiei prin diferite evenimente organizate în acest an 2020, declarat în Patriarhia Română „Anul omagial al pastorației părinților și copiilor” .

Pr. Bogdan Oneț