Ziua Copilului serbată anticipat în Parohia Prunișor

În preajma zilei internaționale a Copilului, în Parohia Prunișor s-au organizat o serie de activități interactive dedicate celei mai sincere ființe din lume, care este copilul.

Astfel că în jurul orei 15:30, în curtea bisericii s-au adunat aproximativ  80 de copii și tineri, dornici de a împărtăși un zâmbet tuturor celor prezenți: părinți, bunici, rude.

Această nemaipomenită zi, a fost începută prin rostirea rugăciunii „Tatăl nostru”, amintindu-li-se de  către preot importanța lui Dumnezeu în viața omului, iar după aceea copiii au fost împărțiți pe patru grupe, fiecare dintre acestea având  câte un lider, răspunzător pentru echipă pe parcursul activităților desfățurate.

Jocurile derulate în această zi, au stârnit în sufletul celor implicați: curiozitate, implicare, ajutor reciproc, corectitudine, spirit de echipă, etc.

Cele mai interesante jocuri au fost: desenul pe asfalt, pictură pe față, concurs de umflat baloane, concurs de memorat citate scripturistice, concurs de reținut nume biblice, concursuri sportive  și de îndemânare.

Spre finalul zilei, amintindu-ne de frumoasa practică a Bisericii, numită agapa frățească, toți cei prezenți s-au bucurat de o mică gustare pregătită de către comunitate.

Odată cu încheierea activităților, toți participanții au primit ca dar, o iconiță cu Mântuiturul Iisus Hristos și dulciuri.

Consider că acestă zi a fost una cu succes, rămânând în sufletele copiilor o amintire peste veacuri.

Pr. Florin Ioan Avram