Copiii din Parohia Mănăștur și-au sărbătorit ziua

Biserica Ortodoxă Română Mănăștur a sărbătorit de 1 Iunie împreună cu copiii mari și mici, însoțiți de părinți sau bunici, Copilăria!

Copiii s-au întâlnit în biserica parohială unde au aflat cât este de important să vină la biserică, li s-au citit povești religioase, iar la final s-au rugat împreună cu părintele paroh Valentin Strâmbei lui Dumnezeu. Drept răsplată pentru răbdarea și prezența lor în număr mare, copiii au avut parte de multe surprize în curtea bisericii. Preț de câteva ore au fost încântați și s-au distrat în compania celor de la Alinutza Kids Party prin multe jocuri interactive, desene pe asfalt, au fost pictați pe față, toate pe ritmurile cântecelor copilăriei. Nu au lipsit dulciurile copilăriei, brioșe, prăjituri, gogoși, bomboanele, sandwich-uri și multe alte surprize dulci.
A fost o zi cu multă bucurie atât cât pentru cei mici cât și pentru noi cei mari, cu multe zâmbete, o adevărată sărbătoare în care copiii s-au simțit importanți și iubiți asa cum trebuie să se simtă mereu.
Bunul Dumnezeu să binecuvinteze toți copiii și familiile lor.
La mulți ani, tuturor copiilor!
Pr. Valentin-Vasile Strâmbei