Hramul bisericii din Pâncota și premierea tinerilor participanți la diferite concursuri și activități

În data de 29 iunie, cu ocazia prăznuirii Sfinților Apostoli Petru și Pavel, ocrotitorii spirituali ai Bisericii Ortodoxe din localitatea Pâncota, după săvârșirea Sfintei Liturghii și înconjurarea bisericii, au avut loc o serie de premieri ale tinerilor participanți la diferite concursuri și activități.
Părinții slujitori au răsplătit munca și rezultatele obținute de copiii parohiei, la Concursul Național Catehetic ,,Biserica – familia românilor de pretutindeni”, organizat de Patriarhia Ortodoxă Română, desfășurat în mediul online, realizându-se icoane pe sticlă, în colaborare cu Biserica Ortodoxă din Dresda, Germania, parohie cu care s-a încheiat un parteneriat de colaborare. La acest concurs, au participat 28 de copii din parohie care au obținut la nivelul eparhiei premiul al treilea, drept pentru care fiecare participant a primit un Noul Testament, o icoană cu Sfinții Apostoli Petru și Pavel și o diplomă cu premiul obținut.
Cu această ocazie au fost rasplătiți și premiați 22 de copii participanți la Campionatul de Tenis de masă, desfășurat pe două nivele de vârstă, organizat în premieră de parohia noastră. Fiecare copil a primit o paletă și o minge de tenis, un tricou, o șapcă și o diplomă de participare, iar cei mai buni din fiecare categorie au primit câte o cupă specifică premiului obținut.
La prăznuirea hramului au participat oficialitățile locale, însoțiți de Ansamblul Podgoria Pâncota, care ne-au încântat cu costumele și cu talentul lor. Toți cei prezenți s-au bucurat de o agapă organizată în curtea bisericii.

Pr. Leonardo Doca