Părintele Constantin Necula a conferenţiat în Cetatea Ineului

Marţi, 3 august 2021, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului, a avut loc în curtea Cetăţii Ineului din localitatea Ineu, conferința cu titlul ,,Schimbarea la Faţă a lui Hristos. Sau cum ne vede Dumnezeu”, susținută de Pr. Prof. Dr. Constantin Necula, de la Facultatea de Teologie Ortodoxă ,,Sf. Ier. Andrei Șaguna” din Sibiu.

În debutul evenimentului, părintele profesor a fost prezentat auditoriului de Părintele Radu Constantinescu, preot în cadrul Sectorului Social al Arhiepiscopiei Aradului la Biserica ,,Izvorul Tămăduirii” – Spital Ineu. În continuare seara duhovnicească a fost structurată în două părți și anume expunerea temei de către Părintele Constantin Necula, urmată apoi de o sesiune de întrebări și răspunsuri.
La sfârșit Părintele Radu Constantinescu a mulțumit invitatului și totodată organizatorilor, în special domnului Ovidiu Ciocan, precum și tuturor participanților care au venit în număr mare la acest eveniment.

În cursul zilei Părintele Constantin Necula a vizitat Secţia de Pediatrie 2 din incinta Spitalului Judeţean Arad, renovată şi cu sprijinul Arhiepiscopiei Aradului, precum şi şantierul de la Radiologie Copii.

Protos. Iustin Popovici