Școala de Vară din Parohia Săvârșin continuă

Proiectul Școlii de Vară pentru tinerii și copiii din Parohia Săvârșin continuă și în luna lui Gustar. Plini de energie și dornici de noi activități, tinerii au participat la cursurile de dans popular, cele două grupe de curs învățând dansul popular din zonă, autentic.

Sub directa îndrumare a instructorului coregraf Claudiu și a Loredanei, au deprins meșteșugul lucrului de mână (hande made) confecționând tablouri și obiecte care sunt de folos în casa fiecăruia, susținuți fiind de Elena și au participat cu mic cu mare alături de Giorgiana (Giorgi) la o primă descoperire a tainelor teatrului și oratoriei, a jocurilor interactive și a poveștilor cu implicații personale  ale fiecăruia. Mare bucurie și multă strădanie și muncă din partea fiecăruia dintre tineri și copii.

De remarcat că la acțiunile Școlii de Vară participă și copii și tineri din parohiile învecinate, adunându-se în cadrul activităților peste 80 de copii.

De săptămâna viitoare vor demara și cursurile de muzică/canto/corala a copiilor sub îndrumarea tânărului Flavius Mihoată și a părintelui Călin Mădăluță.