Sfântul Maslu și concerte în Parohia Brusturi

Cu ajutorul lui Dumnezeu, cu ocrotirea Maicii Domnului în a cărei post suntem și cu călăuzirea tuturor Sfinților, în după amiaza zilei de Duminică, 8 august 2021, am avut în Parohia Ortodoxă Brusturi, Protopopiatul Sebiș o bucurie nespusă alături de Grupul Psaltic „Sfântul Ioan Damaschin” din municipiul Arad.După amiaza a debutat cu săvârșirea Tainei Sfântului Maslu alături de doi colegi din grupul pastoral-misionar Hălmagiu și patru părinți din Grupul Psaltic „Sfântul Ioan Damaschin”, iar în strană, de asemenea patru psalți care au oferit răspunsurile.
Pentru această Sfântă Taină s-au pregătit mulți credincioși din satul Brusturi, alături de unii credincioși din satele vecine în frunte cu Domnul Primar Dărău Gheorghe, care ne susține în toate activitățile noastre.
După săvârșirea acestei Sfinte Taine, Părintele Inspector Gabriel Streulea, a ținut un emoționant cuvânt de învățătură care i-a sensibilizat pe toți cei prezenți.
Imediat a urmat miruirea tuturor celor prezenți în timpul minunatului concert al Grupului Psaltic „Sfântul Ioan Damaschin” care a mișcat inimile tuturor fraților prezenți în Sfânta noastră biserică.
Apoi a urmat micuțul concert al „Prietenilor Sfântului Apostol Andrei” și premierea de către Părintele Inspector însuși a celor care nu au putut veni din Grupul „Prietenii Sfântului Apostol Andrei” la Sfântul Maslu pentru Înălțarea Domnului.

Preot Andrei Zadic