Seară de film în aer liber la Catedrala Veche a Aradului

În seara de sâmbătă, 18 septembrie 2021, după slujba Vecerniei, preoții parohiei Arad – Centru, Catedrala Veche a Aradului, au organizat o seară de film în aer liber, în curtea Catedralei Vechi.
Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Centrului Municipal de Cultură Arad, care a mijlocit la realizarea proiecției de film pe un ecran de mari dimensiuni.
Au fost prezenți peste 150 de copii, tineri și părinți, care au vizionat, cu zâmbetul pe buze, filmul animat Zootopia, un film în care au văzut o lecție despre prietenie, încredere și despre cât de important este ajutorul dat la momentul potrivit.
Cei mici s-au bucurat de un film animat, râzând și bucurându-se pe tot parcursul filmului. Cei mari și-au amintit să râdă ca niște copii, să se bucure de o nouă retrăire a copilăriei, după alte seri minunate petrecute în curtea Catedralei Vechi, cum au fost: seara de povești pentru copii și seara de teatru de păpuși, ambele desfășurate în această vară.
Copiii au primit gratuit popcorn și sucuri.
Seara s-a încheiat cum nu se putea mai frumos: cu aplauzele copiilor și ale părinților, sunetul aplauzelor fiind dovada mulțumirii și a bucuriei tuturor.
Pr. Gabriel Streulea