Concert de colinde în Parohia Arad-Grădiște II

Duminică 19 decembrie 2021, la ora 17:00, în parohia Arad-Grădiște II, protopopiatul Arad a avut loc concertul de colinde intitulat „Cu noi este Dumnezeu”.

În seara zilei de 19 decembrie, prin implicarea părintelui paroh Dr. Vasile Cucu, a preotesei Nadia-Mihaela Cucu, dar și a credincioșilor parohiei Arad-Grădiște II, s-a desfășurat în biserica parohiei tradiționalul Concert de colinde „Cu noi este Dumnezeu”, aflat la prima ediție. Programul a cuprins interpretări de piese tradiționale din partea Corului „Sfântul Grigorie Teologul”, sub conducerea Domnișoarei Profesor Georgiana Crișan, între reprezentațiile muzicale ale corului fiind integrată și piesa de Crăciun, prezentată de copiii parohiei și coordonați de preoteasa Florica Roja.
Părintele paroh Vasile Cucu a prezentat concertul evidențiind din punct de vedere pastoral-liturgic, importanța perioadei în care ne aflăm, o perioadă de pregătire pentru primirea Pruncului Iisus, în inimile și casele noastre.
Concertul de colinde a cuprins piesele: O, ce veste minunată; Deschide ușa creștine; În seara de Moș Ajun; La Viflaim colo-n jos; Domnuleț și Domn din cer; Coroană de trandafiri; Doamne, a Tale cuvinte; Sus în vârful muntelui; Astăzi s-a născut Hristos; O ce veste minunată; Sub cel roșu răsăritu – Doamne Iisuse Hristoase; Cu noi este Dumnezeu.
La finalul concertului, părintele paroh a adresat mulțumiri tuturor celor prezenți, coriștilor și celor implicați în organizare, iar mesajului de felicitare i-a fost adăugată și urarea de „La mulți ani!”, către toți cei prezenți, întru sărbătorirea fericită a Praznicelor ce se apropie. Toți cei prezenți la concert au fost poftiți în curtea bisericii la un vin fiert și un ceai cald.

Pr. Dr. Vasile Cucu