Seară cu încărcătură duhovniceasca aparte la Vladimirescu

Seara zilei de 26 decembrie 2021, la biserica Parohiei „Sf. M. Mc. Dimitrie, Izvorâtorul de Mir” – Vladimirescu I, a fost una specială.
La Vecernia cu Litie, întru cinstirea Sfântului Apostol cel dintâi între Mucenici, Arhidiaconul Ștefan, a slujit, alături de părintele paroh, părintele arhid. Călin-Dan Teuca, directorul Seminarului Teologic Ortodox din Arad, care a rostit si un cuvânt de învățătură despre ce înseamnă a fi mărturisitor în zilele acestea de tulburare prin care trece omenirea.
Seara a fost încununată de concertul de colinde susținut de Corul „Unirea Grădișteană” al Parohiei Grădiște I, Arad, dirijat de doamna prof. Corina Teuca. În această seară s-a remarcat ca solist Alexandru Teuca, fiul părintelui director și al doamnei preotese, cea care conduce de mai mulți ani corul parohiei din Grădiște. Astfel, credincioșii din Vladimirescu, dar si cei veniți din alte parohii, au primit darul colindelor și in această formă, plecând cu ochii înlăcrimați si cu sufletele încărcate duhovnicește de spiritualitatea colindelor străbune.
Seara s-a încheiat cu o mică agapă oferită oaspeților.

pr. Codin Șimonca-Oprița