Cerc pastoral misionar în Parohia Prunișor

Luni, 15. 08. 2022, începând cu orele 17:00, în Biserica parohială cu hramul „Sf. Arh. Mihail și Gavriil” din localitatea Prunișor, a avut loc întrunirea preoților din Cercul Pastoral Misionar Buteni, coordonat din încredințarea Înaltreasfințitului Părinte Arhiepiscop Timotei, de către părintele Florin Oarcea.

Cu această ocazie, a fost săvârșită Taina Sfântului Maslu de către un sobor de 13 preoți. Din sobor au făcut parte: Pc. Pr. Ursulescu Petru, de la parohia Arad-Micalaca Pasaj, Pc. Oarcea Florin de la Parohia Almaș, Pc. Pr. Rus Cătălin de la Parohia Sebiș II, Pc. Pr. Coșeri Bogdan de la Parohia Cuied, Pc. Pr. Ros Ioan, de la Parohia Buhani, Pc. Pr. Dr. Gașpar Florin, de la Parohia Cărand, Pc. Pr. Herbei Valentin de la Parohia Buteni, Pc. Pr. Viorel Iute de la Parohia Conop, Pc. Pr. Raul Bele de la Parohia Secaș, Pc. Pr. Suciu Flavius de la Parohia Rănușa, Pc. Pr. Gaiță Dan de la Parohia Rădești, Pc. Pr. Anghel Cătălin de la Parohia Joia-Mare și Pc. Pr. Drd. Avram Florin Ioan de la Parohia Prunișor.
Cuvântul de învățătura a fost rostit de către Părintele Petru Ursulescu de la Parohia Arad Micalaca-Pasaj care a subliniat într-un mod deosebit felul in care trebuie sa acordam timp rugăciunii in viata de zi cu zi.
La momentul oportun, în conformitate cu tematica Anului Omagial, părintele Gaiță Dan, de la Parohia Rădești a susținut referatul cu titlul: „Rugăciunile din Sfintele Taine și ierurgii ale Bisericii”
Răspunsurile la slujbă au fost date de către „Sfântul Stelian” al Parohiei Prunișor condus de către Denis Roșu Drăgan.

La final, preotul paroh Avram Florin Ioan a adus mulțumiri soborului preoților și tuturor credincioșilor prezenți.
Prof. Denis-Alexandru Roșu-Drăgan