Cercul pastoral-misionar Hălmagiu reunit în Parohia Ortodoxă Bănești

În după amiaza zilei de 08 septembrie 2022, Ziua de Naștere a Maicii Domnului, Cercul pastoral-misionar Hălmagiu s-a reunit în mod solemn în Parohia Ortodoxă Bănești în prezența majorității preoților din acest cerc și a multor credincioși din parohie și din parohiile învecinate.

Pentru începutul reuniunii s-a săvârșit Taina Sfântului Maslu de către: PC Pr. Paroh Bulea Mihai de la Parohia Bănești, PC Pr. Florea Ioan de la Parohia Tisa, PC Pr. Horga Marius de la Parohia Pleșcuța, PC Pr. Bacoș Cristian de la Parohia Hălmagiu, PC Pr. Buda Ionuț de la Parohia Lazuri, PC Pr. Briciu Ciprian de la Parohia Hălmăgel, PC Pr. Dan Dănuț de la Parohia Avram Iancu, PC Pr. Pasc Liviu de la Parohia Țărmure, PC Pr. Zadic Andrei de la Parohia Brusturi și Prea Cuviosul Ierodiacon Veniamin.

La finalul acestei Sfinte Taine, PC Pr. Florea Ioan de la Parohia Tisa a prezentat un referat emoționant și foarte bine alcătuit despre Rugăciunea pentru cei vii și pentru cei morți- expresii ale comuniunii de iubire.

După această prezentare, PC Pr. Paroh Bulea Mihai de la Parohia Bănești a mulțumit tuturor pentru prezență și reuniunea s-a încheiat prin miruirea tuturor.

Pr. Andrei Zadic