„Ceai bun de suflet” în Parohia Aradul Nou

Duminică octombrie 2022 în Parohia Ortodoxă Aradul Nou s-a desfășurat programul filantropic „Ceai bun de suflet”. Activitatea dedicată vârstnicilor, a avut loc cu prilejul Zilei Internaționale a Vârstnicilor.

Programul a început cu slujba Vecerniei urmată de slujba de Te-Deum, prilej cu care au fost aduse și rugăciuni de mulțumire pentru toate binefacerile primite de la Dumnezeu de-a lungul vieții.

Întâlnirea a fost un bun prilej de a petrece împreună cu enoriașii parohiei timp de câteva ore și s-a completat prin activitățile catehetice duminicale dedicate tinerilor. Enoriașii prezenți au fost serviți cu un ceai „bun de suflet” chiar de membrii corului de copii, promovând prin aceasta solidaritatea între generații.

Deasemenea, întâlnirea a fost un bun prilej pentru preoții parohiei de a identifica nevoile acestei categorii de credincioși, de a găsi soluții și de a dezvolta relația duhovnicească cu enoriașii. Activitatea parohiei a fost susținută prin osteneala membrilor Asociației Ortodoxe „Sf. Mare Mc. Gheorghe” Aradul Nou.

Programul a fost primit cu bucurie de cei prezenți, urmând a repeta activitatea și cu alte ocazii. Programul dedicat vârstnicilor prezenți la slujbă, va continua marți la Restaurantul Marem din Arad, prin purtarea de grijă a Primăriei Arad.

Pr. Gabriel Cosmin Mariș