ASCOR Arad a organizat Taina Sfântului Maslu pentru vârstnicii aflați în suferință din incinta centrului medical ,,Laser System” din Arad

Voluntarii din ASCOR Arad, împreună cu părintele Bogdan Tod, s-au îngrijit de organizarea Tainei Sfântului Maslu la Clinica Laser System din Arad. Aceștia au fost prezenți atât la clinica din comuna Vladimirescu(marți, 26 martie), cât și la centrul medical din Arad(joi, 28 martie).

Din soborul de preoți au făcut parte: Pr. Bogdan-Ioan Tod, Inspector Resurse Umane la Centrul eparhial și preot slujitor la Paraclisul arhiepiscopal ,,Sfântul Apostol Andrei” din incinta Clinicii ,,Laser System” Vladimirescu, Pr. Arxinte Mureșan și Pr. Denis-Vasile Rus, preoți misonoari la Spitalul Municipal Arad. Răspunsurile la strană au fost date de către membrii ASCOR.

Prezența și rugăciunea celor 3 slujitori prezenți la Taina Sfântului Maslu a adus bucurie atât în sufletul bătrânilor, care au simțit puterea rugăciunii ce a fost înălțată cu multă dragoste pentru ei, cât și a personalului clinicii și a voluntarilor ASCOR, care au conștientizat că nu sunt singuri în misiunea lor de a oferi bătrânilor o mângâiere.

La sfârșitul slujbelor, părintele inspector a adus mulțumire preoților, voluntarilor, conducerii centrului și bolnavilor prezenți, rugând pe Bunul și Atotmilostivul Dumnezeu să reverse harul Său vindecător asupra tuturor.

Alexandru-Laurențiu Blaj, președinte ASCOR Arad