ASCOR ARAD A PREMIAT COPIII CARE AU PARTICIPAT LA CATEHEZA ,,Sfinții, prietenii noștri” DIN PAROHIA ORTODOXĂ ROMÂNĂ CURTICI

Astăzi, 14 aprilie, voluntarii ASCOR Arad au participat la Sfânta Liturghie oficiată în Biserica Ortodoxă din Curtici, iar mai apoi i-au premiat pe copiii care au participat la proiectul catehetic de anul acesta, cu titlul generic ,,Sfinții, prietenii noștri”.

La finalul slujbei, părintele paroh Liviu Iștoc a prezentat Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români, filiala Arad, rezumând activitățile pe care aceștia le desfășoară în Eparhia Aradului. De asemenea, acesta a mulțumit voluntarilor pentru tot efortul și strădania depuse pe parcursul a două luni, în biserica din Curtici.
După cuvântul părintelui, copiii au intonat cântecul ,,Avem o țară”, de Radu Gyr.

În final, președintele ASCOR Arad, Blaj Alexandru-Laurențiu, a luat cuvântul, subliniind faptul că tinerii și copiii sunt ,,vii” doar în Biserică, prin Mântuitorul Iisus Hristos, care este ,,…calea, adevărul și viața” (Ioan 14, 6).

Aducem mulțumiri părintelui Liviu Iștoc și părintelui Cristian Prună pentru implicare, devotament, dar și perseverență în ceea ce privește catehezele în Parohia Curtici, acestea fiind susținute săptămânal de studenta Patricia Mocan, care este și voluntar ASCOR Arad.

Geanina-Ioana Bogluț, membru ASCOR Arad