”Cupa prieteniei – bucurie prin mișcare” organizată de parohia Săvârșin

,,Zi de vară, până-n seara” s-au desfașurat concursurile primei ediții a „Cupei prieteniei – bucurie prin mișcare”, organizată de Parohia ortodoxă Săvârșin, Asociația Andreiana și Ansamblul de dansuri populare al parohiei, Băgrinul.

Mini-antrenament de fotbal, fotbal în campionat,  maraton ștafetă, pictură pe față, desene în acuarelă, volei părinți-copii și maraton cu părinții, dans și multă voie bună au petrecut sâmbătă, 15 iunie, alături de mulți copii ai Săvârșinului și de copii din Toc, Julița și Vărădia.

Au fost alături de noi părintele Lucian Gaidoș și doamna preoteasă de la parohia Julița cu grupul de cateheză al parohiei din care fac parte și membrii coralei de copii a parohiei Julița.

Ne bucurăm pentru ziua voastră, dragi copii, pentru culoarea și entuziasmul tineresc pe care ați reușit să ni le transmiteți. Mulțumim și  părintilor  pentru că  au fost alături de noi și ne-am reîntors, cu toții, pentru câteva ore în minunata lume a copilăriei.

Cupa Prieteniei  am ridicat-o, cu toții, la finalul întâlnirii, marcând astfel bucuria de a fi împreună și de a-i mulțumi lui Dumnezeu pentru  acești copii minunați !

Pr. Călin Mădăluță