Examen de licență la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Arad

În zilele de 17 și 18 iunie 2024 a avut loc examenul de licență la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Ilarion V. Felea” din cadrul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad. La această sesiune s-au înscris 15 candidați.

Prima probă prin care au trecut candidații a fost la disciplina Teologie Dogmatică. După rostirea rugăciunii, părintele decan, Pr. prof. dr. Cristinel Ioja, în calitate de președinte al comisiei, i-a salutat pe candidați. Totodată, sfinția sa a evidențiat în fața lor câteva aspecte metodologice privind buna desfășurarea a probelor.

În prezența Înaltpreasfințitului Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului, și a comisiei absolvenții au susținut proba de specialitate, urmată de prezentarea lucrării de licență.

Examenul s-a încheiat cu depunerea jurământului în Paraclisul universitar din incinta Facultății. Cu acest prilej, părintele conf. dr. Caius Cuțaru, directorul de departament, i-a felicitat pe noii licențiați pentru frumoasele realizări, invitându-i să-și continue studiile prin înscrierea la cursurile de masterat oferite de Facultatea de Teologie Ortodoxă din Arad.

Pr. Dr. Filip Albu