Premierea elevilor de către parohiile ortodoxe Grăniceri și Șiclău

„O inimă pricepută dobândeşte ştiinţa, şi urechea celor înţelepţi caută ştiinţa”  (Proverbe 18:15).

Roadele muncii elevilor de la Școala Gimnazială Grăniceri și Structura Șiclău, au fost răsplătite în cadrul Festivității de încheiere a anului școlar, fiind un bun exemplu de urmat și pentru alți elevi, și spre bucuria părinților acestora.

Astfel că părintele Ovidiu Ardelean de la Parohia Ortodoxă Șiclău după rostirea Rugăciunii ,,Tatăl nostru”, a premiat elevii participanți la concursul ,,Hristos în Școală”, cât și elevii participanți la Olimpiada de Religie Ortodoxă de anul acesta școlar.

Tot în cadru festiv elevii participanți la aceleași concursuri și olimpiade au fost premiați de către părintele Popovici Adinel de la Parohia Ortodoxă Grăniceri, felicitându-i pentru munca depusă și pentru rezultatele deosebite din acest an școlar cât și pentru buna colaborare pe care o are cu Școala Gimnazială Grăniceri și cu domnul director prof dr Paul Krizner.

Premiile au constat în obiecte de artizanat, icoane sfințite cât și alte daruri, ca o amintire a participării elevilor la aceste concursuri și spre ,,slava lui Dumnezeu,, a conchis părintele Adinel Popovici.

Domnul director a mulțumit celor doi preoți parohi de la Parohiile Ortodoxe Șiclău și Grăniceri pentru implicarea în activitățile școlii și pentru frumoasa colaborare de atâția ani, dorind elevilor ca și pe viitor să fie tot atât de activi la disciplina Religie Ortodoxă.

Director, prof dr Krizner Paul