Dar din iubire la Psihiatrie și TBC

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Timotei Arhiepiscop al Aradului, marți 22 decembrie 2015, Sectorul Social Filantropic și Misionar al eparhiei a desfășurat mai multe activități filantropice în cadrul programul social „Dar din iubire” la Spitalul de Psihiatrie și cel TBC din Arad.
Reprezentanții Sectorului Social au oferit tuturor pacienților daruri din partea Arhiepiscopiei Aradului iar părintele Rovin Petruşe preotul misionar care are în purtarea de grijă bolnavii internați în acest spital, a făcut cu acest prilej mai multe rugăciuni pentru sănătate pentru fiecare pacient. Activitatea a fost înlesnită de doamna Dr. Mariana Mariș care ne-a însoțit toate saloanele.
Părintele consilier social Gabriel Mariș, delegat al Chiriarhului, a transmis personalului și tuturor pacienților arhiereasca binecuvântare alături de urările de sănătate deplină și alese bucurii duhovnicești cu prilejul Sfintelor Sărbători a Nașterii Domnului.
​Programul „Dar din iubire” s-a desfășurat și la Spitalul TBC prin purtarea de grijă a părintelui Dan Magda și a unor buni credincioși, care au oferit bolnavilor mai multe daruri. După împărțirea darurilor, bolnavii au fost invitați în capela „Sf. Arhidiacon Ștefan” din cadrul spitalului, unde clasa a II-a a Scolii Generale „Iosif Moldovan” din Arad, coordonați de învățătoarea Livia Pat, au susținut un mic concert de colinde, aducând multă bucurie celor prezenți.
​Programul social „Dar din iubire” inițiat de Sectorul Social al Arhiepiscopiei Aradului urmărește să aducă fericire în sufletele celor bolnavi aflați în spitale în această perioadă, prin oferirea, cu multă dragoste, a unor daruri cu prilejul marilor sărbători creștine.

Sectorul Social Filantropic și Misionar al Arhiepiscopiei Aradului

image

image

image