Lumină le-a oferit Steaua de la Răsărit

Luni, 21 decembrie 2015 la sediul Asociației Nevăzătorilor din Arad, s-a desfășurat un program dedicat Sărbătorii Nașterii Domnului. Cu acest prilej, Corul Nevăzătorilor, înființat de părintele consilier social Gabriel Mariș în urmă cu doi ani, a susținut un concert de colinde, aducând bucurie pe chipurile membrilor asociației prezenți în număr mare, care i-au ascultat cu atenție.
Acest concert a fost posibil datorită voluntariatului efectuat la repetiții de către doi elevi ai Seminarului Teologic Ortodox Arad, care au și condus corul în ziua evenimentului. Una dintre surprizele oferite celor prezenți de președintele asociației, domnul Florin Atimuț, a fost mini-concertul de colinde susținut de corul seminarului, dirijat de profesorul de muzică Adrian Bugyi.
Vorbind de semnificația praznicului Nașterii Domnului, părintele consilier a spus nevăzătorilor că „lumina stelei de la Răsărit o putem vedea numai cu ochii credinței, ea va călăuzi sufletele tuturor pe calea mântuirii și se va opri asupra sălașului sufletului nostru, aducând lumină și bucurie duhovnicească la întâlnirea cu Pruncul Iisus, Mântuitorul.” Totodată i-a asigurat pe toți membrii acestei asociații de permanenta purtare de grijă a Înaltpreasfințitului Părinte Timotei Arhiepiscop al Aradului, transmițându-le cu această ocazie, binecuvântarea Înaltpreasfinției Sale, doririle de sănătate, împliniri și bucurii duhovnicești, urându-le sărbători fericite şi binecuvântate de Dumnezeu!
La finalul serbării, toți membrii prezenți ai asociației, copii și adulți, au primit daruri din partea Arhiepiscopiei Aradului, prin reprezentanții Sectorului Social.

Sectorul Social Filantropic și Misionar al Arhiepiscopiei Aradului

image

image

image