ÎPS Arhiepiscop Timotei prezent la ședința Consiliului Facultății de Teologie Ortodoxă din Arad

În data de 11 Iulie 2017 s-a desfășurat ultima ședință a Consiliului Profesoral al Facultății de Teologie Ortodoxă „Ilarion V.Felea” din cadrul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad. În mijlocul membrilor corpului profesoral s-a aflat Înaltpreasfințitul Părinte dr. Timotei Seviciu, Arhiepiscopul Aradului însoţit de părintele consilier economic Mihai Blaj.

Pe ordinea de zi s-au aflat mai multe subiecte care privesc evaluarea activității didactice și de cercetare, precum și perspectivele legate de activitățile viitoare, care se referă la sesiunea de admitere pentru anul universitar 2017-2018, la toate cele trei programe: licență, masterat și doctorat.

ÎPS Arhiepiscop Timotei a subliniat legătura dintre Centrul Eparhial și Facultatea de Teologie, în plan academic, bisericesc și de înnoire permanentă a spațiilor de învățământ.

Părintele decan, Pr. Prof. Dr. Cristinel Ioja, a mulțumit Înaltpreasfinției Sale pentru sprijinul și dragostea părintească acordate profesorilor Facultății, asigurându-l de buna conclucrare și ascultare fiască, precum și de implicarea cadrelor didactice în ridicarea nivelului științific și educațional-formativ din Facultatea de Teologie.

Pr. Filip Albu

19964720_1737989609564390_121276447_n