CERC PASTORAL-MISIONAR ÎN PAROHIA MACEA

În prima Duminica din Postul Mare, când întreaga Biserica Ortodoxă sărbătorește biruința cinstirii sfintelor icoane , în Parohia Macea, din Protopopiatul Arad, a avut loc întrunirea Cercului Pastoral-Misionar Pecica , coordonat de Părintele Kosztner Radu Ioan .

Cu acest prilej a fost săvârșită Taina Sfântului Maslu cu multă bucurie de către Preoții Cercului Pastoral-Misionar , Taină care vine să ne întărească și mai mult duhovnicește în Pelerinajul spre Înviere pe care fiecare credincios îl parcurge in această perioadă binecuvântată din Postul cel Mare. 

La finalul slujbei, Părintele Teodor Budeanu de la Parohia Macea, a susținut un frumos cuvânt de învățătură despre  ,,Responsabilitățile creștine ale părinților și ale copiilor în scrierile Sfinților Părinți și ale scriitorilor bisericești”. Accentuând faptul că mântuirea familiei depinde de principiul creșterii în dreapta credință a copilului și împlinirea poruncilor lui Dumnezeu în viața sa.

La final au fost aduse mulțumiri Bunului Dumnezeu , colegilor preoți din Cercul Pastoral-Misionar, elevilor seminariști și studenților teologi care au dat răspunsurile la strană și tuturor credincioșilor prezenți. 

Pr. Kosztner Radu Ioan