Ultima conferinţă privind libertatea religioasă în pandemie, dedicată administrării Sf. Taine și ierurgii

Seria de conferinţe organizată de Patriarhia Română despre libertatea religioasă în timp de pandemie s-a încheiat joi, 13 mai 2021.

Cea de-a treia întâlnire pe această temă a fost dedicată administrării Sfintelor Taine și ierurgii în timp de pandemie.

Invitaţii evenimentului au fost Preasfinţitul Părinte Varlaam Ploieşteanul, Episcop vicar patriarhal, şi Pr. Prof. Viorel Sava de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Iaşi.

Moderatorul acestei sesiuni, Arhid. Prof. George Grigoriță, Consilier patriarhal la Cancelaria Sfântului Sinod, şi PS Varlaam Ploieşteanul au fost prezenţi în sala „Iustin Patriarhul” a Centrului de Formare Continuă „Dumitru Stăniloae” din București, iar Pr. Prof. Viorel Sava a participat online.

La eveniment au participat în direct, prin intermediul platformei Zoom, ierarhi, consilieri eparhiali care se ocupă de partea de comunicare în media, dar și personalul implicat în activitatea administrativă de la sectoarele social-filantropice și administrativ-biseri­cești de la eparhii din țară.

Sursa: https://basilica.ro/ultima-conferinta-privind-libertatea-religioasa-in-pandemie-dedicata-administrarii-sf-taine-si-ierurgii/