Pelerinaj în cetate cu trenulețul copiilor

Duminică seara, în Parohia Ortodoxă Aradul Nou s-a organizat un pelerinaj cu copiii care frecventează orele de cateheză ale bisericii. Pelerinajul a început după slujba de Vecernie cand toți copiii au primit baloane colorate.

Apoi aceștia au avut bucuria de a se urca in trenulețul copiilor pentru un traseu lung de doua ore. In acest pelerinaj copiii au fost însoțiți și de părinți și de către cei doi preoți ai parohiei. In drumul lor, copiii au văzut toate obiectivele importante din Arad și mai ales bisericile din drumul lor. Un popas au făcut în centrul Aradului unde au vizitat Catedrala Arhiepiscopală „Sf. Treime” și s-au închinat la moaștele Sf. Ierarh Ioan Gură de Aur. La plecarea din catedrală, copiii au rostit rugăciunea domnească și și-au continuat drumul lor. Pe drum copiii s-au bucurat de muzică specifică vârstei și momentului, au cântat și au salutat trecătorii cu multă bucurie.

Către seară, pelerinajul s-a terminat la biserica parohială, unde, prin purtarea de grijă a doamnelor din Asociația Ortodoxa Sf. Mare Mucenic Gheorghe Aradul Nou, au primit câte o înghețată.

Activitatea recreativă a fost susținută de asociația mai sus menționată prin dărnicia donatorilor, a preoților și prin colaborarea frumoasă cu Primăria Aradului.

Asociatia Ortodoxa Sf Mare Mucenic Gheorghe Aradul Nou