Cerc pastoral-misionar în Parohia Vasile Goldiș

Întâlnirea Cercului Misionar Pastoral Beliu din luna august a avut loc în localitatea Avram Iancu, filia parohiei Vasile Goldis.

Întalnirea a debutat la ora 17.00 prin  săvârșirea  Tainei Sfântului Maslu, în biserica satului. Preoții, alături de credincioși, au înălțat rugăciuni pentru sănătatea sufletească și trupească. Alături de preotul paroh Culda George Florin și preotul Ioan Morar, coordonatorul Cercului Pastoral-misionar II Beliu, au luat parte preotul Răzvan Chivulescu de la parohia Craiva, preotul Ovidiu Oprișa de la parohia Rogoz de Beliu, preotul Petru Ardelean de la parohia Chișlaca, preotul Flavius David de la parohia Seliște, preotul Radu Sas de la parohia Groșeni, preotul Nicolae Monea de la parohia Tăgădău, preotul Sergiu Pop de la parohia Secaci, preotul Iercoșan Marius de la parohia Bocsig Cartier, preotul Nicoale Ciocan de la parohia Archiș și preotul Ioan Vatrici de la parohia Răpsig.

După săvârșirea Tainei Sfântului Maslu pretotul Ioan Morar a adresat un cuvânt de mulțumire tuturor credincioșilor precum și preoților pentru împreună-rugare și împreună-slujire, după care l-a invitat pe părintele Petru Ardelean din parohia Chișlaca spre a rosti un cuvânt de învățătură. Părintele le-a vorbit credincioșilor despre importanța cinstirii Maicii Domnului.

În încheiere preotul paroh George-Florin Culda a adus mulțumiri lui Dumnezeu pentru acesta întâlnire duhovnicească, precum și credincioșilor și preoților pentru participare. Seara s-a incheiat cu o agapă frățească organizata prin strădania credincioșilor parohiei.

Pr. Culda George Florin