ÎPS Părinte Timotei a participat la Festivitatea de inaugurare a Centrului de Medicină Tradițională Chineză CHINA – ROMÂNIA

Marți, 10 decembrie 2019, Înaltpreasfințitul Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului, însoțit de Pr. Dr. Vasile Pop și Pr. Dr. Vasile Cucu, secretar eparhial, a participat la Festivitatea de inaugurare a Centrului de Medicină Tradițională Chineză CHINA – ROMÂNIA, proiect realizat de către Universitatea de Vest ,,Vasile Goldiș” din Arad în parteneriat cu Universitatea Medicală Chineză Zhejiang din China.Cu acest prilej, Arhiepiscopul Aradului a adresat celor de față un cuvânt de binecuvântare și felicitare pentru cele realizate în folosul arădenilor.

Centrul MTC CHINA – ROMÂNIA se află în apropierea Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, în Campusul Universitar UVVG, Str. Henri Coanda – clădirea P2, și cuprinde săli de tratament destinate medicinei tradiționale chineze care va deservi populația Aradului, precum și studenții de la specializările medicale din cadrul UVVG, care vor face practică sub coordonarea profesorilor și medicilor din China și România.

Protos. Iustin Popovici