COLINDĂTORI LA BISERICA DIN ȘILINDIA

Duminică, 8 decembrie 2019, credincioșii din parohia Șilindia au avut parte de o mare bucurie: au venit colindătorii, aducând și aici vestea Nașterii Mântuitorului nostru Iisus Hristos.
Colindătorii au fost membrii corului Cantarad din Arad, dirijați de doamna profesoară Magdalena Lodi. În componența corului fac parte elevi, studenți, profesori, credincioși din diferite domenii de activitate, toți, iubitori de cântare corală.
Corul Cantarad a fost invitat în parohia Șilindia cu ocazia împlinirii a cinci ani de preoție, în această frumoasă comunitate, a preotului paroh Gabriel Streulea.
Mai întâi, corul a dat răspunsurile la Sfânta Liturghie, iar la sfârșit, au susținut un minunat recital de colinde.Mai mult decât atât, corul Cantarad a oferit cadouri tuturor copiilor care au fost de față la Sfânta Liturghie.
Prezența corului Cantarad a fost o onoare și o mare bucurie pentru toată obștea creștinească a Șilindiei, dar și a celor din Satu Mic, veniți la slujbă în Șilindia.
La final, preotul paroh, Gabriel Streulea, a mulțumit colindătorilor pentru bucuria pe care au adus-o în comunitatea din Șilindia.